Etiket Sonuçları: eğitim

Mrt

Okulumuzun Felsefe Öğretmeni Beyhan KÖSEOĞLU, Din Kültürü Öğretmeni Esra TAN, Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni Canan GÜNEŞ rehberliğinde 12/Gıda Meslek, 12/Aile Tüketici, 11/Gıda Teknik sınıfları Gaziantep Üniversitesinde yapılan “Eğitim Geleceği - Geleceğin Eğitimi” Felsefe Sempozyumuna katılım sağladılar.

Eyl

Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakım alanı öğretmenleri Okulum Temiz projesi kapsamında eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kontrol eğitimlerine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Makamının 29 Ocak 2022 tarihli ve 2022/1 sayılı  Genelgesi'nde "Millî kültürümüzü yabancılaşmaya ve sosyal yozlaşmaya karşı muhafaza etmek, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin, sosyal medya ortamları da dâhil bazı mecralardaki tüm yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayımların zararlı içeriklerine maruz kalmaları sonucu bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumsuz etkilenmesini önlemek adına gereken adımların kararlılıkla atılması gerekmektedir." ifadelerine yer verilmiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanı'mızın kıymetli eşleri Emine ERDOĞAN hanımefendi himayelerinde Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

Teknofest 2021 İstanbul final aşamasında "İngilizce Kelime Çantası Uygulaması" projesi ile okulumuzu temsil eden takımımız "Servi Bilişim Takımı 2021" öğretmeni ve öğrencilerine, projede emeği geçen idarecilere ve desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Kıymet TAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ağu

Teknofest Eğitim Teknolojileri kategorisinde okulumuz "Servi Bilişim Takımı" İngilizce Kelime Çantası isimli projesiyle finale kalmıştır. Ekip üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

"Telafi de ben de varım" eğitimi kapsamında öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek ve temel ilk yardım uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmaları ve farkındalık yaratmak amacı ile okulumuz hasta ve yaşlı hizmetleri alanı öğretmeni Zeynep Hançerli rehberliğinde öğrencilerimizle okulumuz hasta ve yaşlı hizmetleri atölyesinde ilk yardım eğitimi gerçekleştirildi.

Mrt