Etiket Sonuçları: proje

May

Okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Perihan Durucu Şeker ve öğrencilerimiz "Return To Nature" başlıklı bir e - twinning projesi yürütmektedir. Projemiz doğal beslenmenin önemini anlatmaktadır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Araştırmacı Yazar Mustafa YILDIRIM öğrencilerimize ve öğretmenlerimize seminer vermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Aile ve Tüketici Hizmetleri alanı öğretmeni Canan Güneş Uluslararası bir proje olan "CAN YOU HEAR ME" eTwining projesine katıldı.

Ara

Okulumuzda bu hafta Sıfır Atık projesi kapsamında Geri Dönüşüm ve Çevre Bilinci Farkındalık Anketine tüm okul paydaşlarımız (öğrenci,veli,öğretmen ve diğer personel) katılım sağladı. Ayrıca eylem planı olarak okulumuzda bu hafta Plastik Kullanmama Haftası ilan edildi.

May

Proje, Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencilerinin topluma hizmet çalışmaları kapsamında hazırladığı "Geri Dönüşüm Atıklar Çöp Değildir!" projesi ile ilgili dijital afiş tasarımları ve kedi evi

Nis

Öğrencilerimiz e-twinnig projesinde tamamen doğal ürünler kullanarak dudak nemlendiricisi yaptı.

Ock

Öğrencilerimiz etwinning projesi kapsamında tamamen doğal ürünlerle kremler yaptılar.

Cumhurbaşkanlığı Makamının 29 Ocak 2022 tarihli ve 2022/1 sayılı  Genelgesi'nde "Millî kültürümüzü yabancılaşmaya ve sosyal yozlaşmaya karşı muhafaza etmek, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin, sosyal medya ortamları da dâhil bazı mecralardaki tüm yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayımların zararlı içeriklerine maruz kalmaları sonucu bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumsuz etkilenmesini önlemek adına gereken adımların kararlılıkla atılması gerekmektedir." ifadelerine yer verilmiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanı'mızın kıymetli eşleri Emine ERDOĞAN hanımefendi himayelerinde Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

May

Servi Erdemoğlu MTAL Kimya öğretmeni Hülya İnce'nin Konya Şehit Mehmet Lütfi Gülşen AİHL felsefe öğretmeni Ayşegül Handemir ile birlikte kurucu ortaklığını yaptığı, Türkiye'den  dokuz, Azerbaycan'dan iki öğretmenin yer aldığı" Muhteşem İkili" adlı eTwinning projesiyle öğrenciler web2.0 araçlarını kullanarak bilime katkı sağlayan filozofları tanıdı ve tanıttı.

Mrt

Servi ERDEMOĞLU MTAL Kimya Öğretmeni Hülya İnce olarak kurucu ortaklığını yaptığım  Türkiye ve Azerbaycan ortak çalışması olan, e TWİNNİNG projemizle bilim ve felsefe ilişkisini ele alan "Muhteşem İkili" adlı projemizin çalışmalarına Aralık ayında başladık. Azerbaycan 'dan 2 ; Türkiye 'den Gaziantep, Konya, Adana, Osmaniye, İstanbul ve Eskişehir' den 10 öğretmen olmak üzere toplam 12 arkadaşımızla projemizi heyecanla ve keyifle sürdürmekteyiz. Okulumuzdan 7 öğrenciyle katıldığımız projemizde her ay iki filozofu tanıyor ve tanıtıyoruz.