Etiket Sonuçları: seminer

Mrt

Okulumuz Sağlık ve Güvenlik Kulübü'nün Toplum Hizmeti çalışması kapsamında  diyetisyen  Nilüfer Gürsel tarafından "Sağlıklı Beslenme" konusunda okulumuz konferans salonunda tüm öğrenci ve öğretmenlerimize seminer verilmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Araştırmacı Yazar Mustafa YILDIRIM öğrencilerimize ve öğretmenlerimize seminer vermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen  ‘’Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende’’ projesi kapsamında okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Okulumuzda Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından veli ve öğretmenlerimize yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne ve Babadır" konulu seminer düzenlenmiştir.