Ağu

Servi Erdemoğlu MTAL Mesleki Eğitim Merkezimize kayıt yaptırarak MESLEK LİSESİ DİPLOMASI, KALFALIK BELGESİ, USTALIK BELGESİ veya USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ alabilirsiniz.

Kayıt olmak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Kayıtlarımız yıl boyunca devam etmektedir.

Detaylı bilgi almak için iletişim numaraları:

0(505) 296 1676

0(342) 341 2022

Ağu

Teknofest Eğitim Teknolojileri kategorisinde okulumuz "Servi Bilişim Takımı" İngilizce Kelime Çantası isimli projesiyle finale kalmıştır. Ekip üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

"Telafi de ben de varım" eğitimi kapsamında öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek ve temel ilk yardım uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmaları ve farkındalık yaratmak amacı ile okulumuz hasta ve yaşlı hizmetleri alanı öğretmeni Zeynep Hançerli rehberliğinde öğrencilerimizle okulumuz hasta ve yaşlı hizmetleri atölyesinde ilk yardım eğitimi gerçekleştirildi.